Zo zet je de kracht van contentmarketing optimaal in

Jerrel

Voor een succesvolle onderneming is een goede online zichtbaarheid van grote waarde. De juiste contentmarketing kan daarbij helpen. Maar hoe zorg je daarvoor, als je zelf geen goede schrijver bent? Dan is het een slimme oplossing om iemand in te huren die verstand van zaken heeft op het gebied van contentmarketing. Via het WhitePress Contentmarketing Platform is dat in een paar simpele stappen geregeld.

Hoe kun je contentmarketing simpel inzetten?

Bij contentmarketing draait het om bereiken van je potentiële doelgroep. Om die reden is het vaak niet voldoende om gewoon even wat tekst online te zetten. Om die tekst op de juiste zoektermen terug te vinden in de zoekmachines zoals Google, is namelijk kennis van die zoekmachines noodzakelijk. Wellicht komt de term SEO je bekend voor. Met deze term wordt zoekmachine optimalisatie bedoeld. De tekst wordt dan zo geschreven dat deze optimaal presteert in Google en andere zoekmachines. Dat optimaliseren is een vak apart. Gelukkig zijn hiervoor via een contentmarketing platform zoals WhitePress prima specialisten te vinden. Dergelijke platforms zorgen ervoor dat SEO voor iedere ondernemer binnen handbereik komt en een bijdrage kan leveren aan de zichtbaarheid van de onderneming. Door een goede SEO tekst te plaatsen op een juiste website, kun je flink meer verkeer genereren naar je website. En uiteindelijk kunnen deze bezoekers uiteraard leiden tot meer verkopen. Sterke online teksten dragen dus direct bij aan de groei van je onderneming.

Wat heeft het WhitePress contentmarketing platform te bieden?

Ben je op zoek naar een schrijver die jouw bedrijf goed over het voetlicht kan brengen? Heb je een specifiek product waar je de aandacht op wilt vestigen? Of wil je graag een tekst over jouw onderneming hebben, om te kunnen plaatsen op andere websites? Zoek dan niet verder, maar schakel de hulp van de copywriters van WhitePress in. Doordat er tientallen copywriters zijn aangesloten bij dit contentmarketing platform, kun je zelfs voor de meest specifieke niches de juiste schrijver vinden. Hiervoor doorloop je slechts een paar simpele stappen:

  1. Geef eerst aan wat je wensen zijn omtrent je tekst, wat het onderwerp is en hoe lang de tekst moet worden;
  2. Via het WhitePress platform wordt ervoor gezorgd dat de opdracht bij de juiste schrijver terecht komt;
  3. Zo gauw er een schrijver aan de opdracht is gekoppeld, kun je indien nodig rechtstreeks schakelen met deze schrijver. Ook de schrijver kan als dat nodig is rechtstreeks vragen aan jou stellen. Zo kan er binnen korte tijd worden gecreëerd die aan al je eisen voldoet;
  4. De tekst wordt opgeleverd binnen een vooraf vastgestelde termijn. Zo weet je precies wanneer je het eindresultaat mag verwachten!

Wat is de meerwaarde van het WhitePress platform?

Voor iedereen die op zoek is naar een goede copywriter is het WhitePress contentmarketing platform dus de beste start. Maar wist je dat het platform ook heel interessant is voor uitgevers en adverteerders? Via WhitePress heb je namelijk direct toegang tot een volledig geautomatiseerde publicatiemarktplaats. Via de marktplaats worden PR-bureaus, adverteerders en mediabureaus gekoppeld aan influencers en website eigenaren. Het gebruik van de diensten van dit platform kan je dus veel tijd besparen en tegelijkertijd veel mogelijkheden geven. Dat deze pluspunten gewaardeerd worden blijkt uit de cijfers: inmiddels verbindt WhitePress al meer dan 28.000 adverteerders met 17.000 uitgevers over de hele wereld. Dit netwerk maakt het mogelijk om groot te denken. Wil je een tekst in het Nederlands, of liever in het Spaans, Pools of Engels? En wil je die tekst dan gepubliceerd hebben op slechts één website, of op veel meer van die meer dan 50.000 websites die wereldwijd zijn aangesloten op het platform? Waar je ook voor kiest: denk groot, want de mogelijkheden zijn eindeloos!