Singles Day 2021: De beste aanbiedingen van verschillende (web)winkels op een rijtje

Jerrel

Donderdag 11 november is het weer Singles Day in Nederland, dit betekent weer hoge kortingen op producten waarvan jij kunt profiteren. Vanaf maandag 8 november kan jij al profiteren van een flink aantal Singles Day-aanbiedingen bij verschillende (web)winkels. Wees er snel bij, want op = op. De beste deals hebben wij alvast voor jou op een rijtje gezet.

Net als de welbekende Black Friday en Cyber Monday is ook de Singles Day inmiddels overgewaaid naar Nederland. Deze Singles Day komt oorspronkelijk uit China, om een soortement van Valentijn te vieren voor vrijgezellen. Hierbij is het idee om jezelf te trakteren op cadeaus!

Vele (web)winkels springen in Nederland in op de Singles Day, ze bieden gadgets aan met tijdelijk flinke kortingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Smartphones, tablets of huishoudelijke apparaten.

Hieronder hebben wij verschillende shops op een rijtje gezet, die meedoen aan Singles Day 2021. Bekijk snel of je favoriete product wordt aangeboden met korting!

1. Bol.com

Bol.com geeft tijdens de Singles Day korting op veel verschillende producten. Zo ontvang jij op 11 november ’21 bijvoorbeeld korting op smartwatches, (draadloze) oordopjes en huishoudelijke producten. Bekijk alle producten met kortingen op Bol.com, waaronder een Samsung Galaxy Watch 4 met 2 extra bandjes t.w.v €89,-.

> Alle Bol.com aanbiedingen

2. MediaMarkt

Ontvang bij MediaMarkt 11% korting op 1111 producten van 7 t\m 11 november. Zo bestel jij bijvoorbeeld een nieuwe 4K TV met meer dan €100,- korting.

> Alle MediaMarkt aanbiedingen

3. Amazon.nl

Bij Amazon ontvang je op Singles Day kortingen van wel 20% op Audioapparaten, waardoor je de Apple Airpods Pro aanschaft voor slechts €209,95. Tot en met 19 november wisselen de aanbieding op Amazon.nl constant, blijf de site in de gaten houden voor de hoogste kortingen!

> Alle Amazon.nl aanbiedingen

4. BCC

Bij BCC ontvang je verschillende kortingen op Singles Day. Maak een keuze tussen koelkasten of koffiezetapparaten, maar ook wasmachines, stofzuigers en strijkijzers. De kortingen van BCC zijn geldig op 11/11 oftewel 11 november.

> Alle BCC aanbiedingen

5. Wehkamp

Ontvang tijdens 11 november, Singles Day verschillende kortingen op elektronische apparaten bij Wehkamp. Samsung koelvries combinaties worden aangeboden met maar liefst 25% korting of kies voor een Samsung tablet met 8% korting.

> Alle Wehkamp aanbiedingen