Black Friday kortingen tot 250 euro bij Rowenta

Jerrel

Op Black Friday kun je bij Rowenta terecht voor verschillende aanbiedingen. Denk aan kortingen tot wel €250 op bijvoorbeeld robotstofzuigers, steelstofzuigers, luchtreinigers en meer. Als je op zoek bent naar een nieuwe stofzuiger, luchtreiniger of ander huishoudelijk apparaat, is dit dus het moment om je aankoop te doen. 

Rowenta heeft verschillende soorten stofzuigers, dus er is altijd wel een model dat bij jouw huishouden past. De steelstofzuigers zijn bijvoorbeeld ideaal voor mensen met een groot huis, terwijl de robotstofzuigers perfect zijn voor mensen die weinig tijd hebben om te stofzuigen. Ook als je last hebt van allergieën is een luchtreiniger een goede aankoop. Kortom, er is voor iedereen wel iets te vinden bij Rowenta op Black Friday.

Wat is de populairste Black Friday aanbieding van Rowenta?

De Rowenta Silence Force RO7740 stofzuiger is door de Consumentenbond uitgeroepen tot 'Beste uit de Test' (augustus 2022). Deze stofzuiger is nu te koop voor slechts € 177,99 + een extra cashback van €20. 

Met een bereik van 11 meter en een stofzak van 4,5 liter is de Rowenta Silence Force RO7455 geschikt voor grotere huishoudens. Dankzij de parketborstel hoef je je geen zorgen te maken over je houten vloer of laminaat. Deze borstel heeft zachte, lange borstelharen die krassen of vastplakken aan de vloer voorkomen.

Benieuwd naar welke Rowenta aanbiedingen er nog meer zijn? Bekijk alle Black Friday deals van Rowenta of check de populairste actuele aanbiedingen hieronder!