Black Friday komt vroeg: VPN aanbieding met 59% korting bij NordVPN

Jerrel

“Hé, Black Friday is toch pas in november?” horen we je denken. Niet bij NordVPN, want daar is nu al een aantrekkelijke Black Friday deal te scoren! Je krijgt daar maar liefst 59% korting + 3 maanden gratis wanneer je kiest voor een Complete VPN abonnement.

First things first: Wat is een VPN precies?

Voor wie nog niet bekend is met een VPN: de afkorting staat voor Virtual Private Network. Dit is een soort tunnel die wordt gebruikt om data te verzenden en ontvangen tussen twee computers die niet rechtstreeks met elkaar verbonden zijn. De data wordt versleuteld tijdens het verzenden en ontvangen, waardoor het onmogelijk is voor anderen om de data te lezen of te wijzigen.

De voordelen van een VPN

Een VPN heeft veel voordelen. Een van de grootste voordelen is dat het je online privacy beschermt. Als je een VPN gebruikt, zal je echte IP-adres verborgen zijn en kunnen anderen je niet volgen of je online activiteiten controleren.

Een ander groot voordeel is dat je toegang krijgt tot geografisch beperkte inhoud. Als je bijvoorbeeld in Nederland woont en toegang wilt krijgen tot een Amerikaanse website, kan je via een VPN verbinding maken met een Amerikaanse server en de website te bezoeken.

NordVPN abonnement

NordVPN is een van de grootste VPN aanbieders op de markt. Deze provider maakt gebruik van versleuteling van militaire kwaliteit om ervoor te zorgen dat online activiteiten veilig en anoniem blijven. De service biedt ook een malwarebeschermingsdienst die gebruikers beschermt tegen virussen en andere online bedreigingen. Daarnaast zit in ieder abonnement een tracker- en advertentieblokkering zodat je nooit meer die vervelende pop-ups hoeft weg te klikken.

Black Friday deals bij NordVPN

Voor deze Early Black Friday aanbiedingen krijg je korting én 3 maanden gratis bij alle drie de abonnementen van NordVPN: Standard, Plus en Complete.

Standard bevat alle opties die hierboven omschreven zijn en heeft een Black Friday korting van 45%. De prijs is €4,49 per maand (voor een jaarabonnement).

Plus bevat alle opties van Standard, inclusief een password manager en een scanner die je checkt of je wachtwoorden of gegevens ooit bloot zijn gesteld bij een beveiligingslek. Plus heeft een korting van 48% en een prijs van €5,49 per maand. Deze laatste twee opties zijn onderdeel van NordPass, het kleinere broertje van NordVPN.

Complete bevat alle opties van Plus, met 1TB versleutelde cloudopslag als extra. Je kunt eenvoudig je bestanden synchroniseren op je apparaten en delen met anderen. Op Complete krijg je met deze Black Friday actie maar liefst een korting van 59%. Je betaalt voor een jaar slechts € 6,79 per maand.