Black Friday deals bij VitalFarma

Jerrel

Black Friday deals bij VitalFarma

Wie aan Black Friday denkt, verwacht misschien vooral aanbiedingen voor elektronica, parfum en speelgoed. Maar wist je dat je in bij sommige winkels ook voedingssupplementen met hoge kortingen kunt scoren? Zo ook bij VitalFarma: op 25 en 26 november vind je hier Black Friday deals voor functionele voedingssupplementen.

LipoVitaal aanbiedingen voor Black Friday

VitalFarma.eu verkoopt verschillende afslanksupplementen. Zo is het supplement LipoVitaal een kauwtablet die het gewichtsverlies ondersteunt door het hongergevoel te verminderen. Ook reinigt LipoVitaal het lichaam van schadelijke stofwisselingsproducten. LipoVitaal is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. We raden om de op de officiële website van VitalFarma te kijken voor alle informatie over LipoVitaal.

LipoVitaal Weight Control bevat 120 supplementen en bij een bestelling op de website krijg je nu 1+1 gratis. Wanneer je voor 15:00 besteld, wordt deze bovendien dezelfde dag nog verzonden. Met een maximale dosering van 4 per dag (zie voorschriften officiële website) kun je voor een lage prijs LipoVitaal Weight Control uitproberen en met goede voornemens het nieuwe jaar in gaan.

Vitame D3 kortingen op Black Friday

Naast afslanksupplementen heeft VitalFarma ook verschillende vitamine D supplementen in het assortiment. Zo zijn de Vitamine D3 2000 IU softgel capsules geschikt om je vitamine D waardes op pijl te houden en fit en gezond te blijven. Vitamine D3 helpt o.a. bij:

  • De juiste opname van calcium en fosfor
  • Botten gezond te houden
  • Een juiste werking van de spieren te bevorderen
  • Tanden gezond te houden
  • Een juiste werking van het immuunsysteem

Ook de vitamine D3 supplementen zijn momenteel 1+1 gratis. Houd de Black Friday acties op 25 en 26 november ook zeker in de gaten.

Benieuwd geworden naar alle Black Friday aanbiedingen van VitalFarma? Bekijk de officiële website voor het volledige assortiment en alle Black Friday deals!